Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Και μνημόνιο λοβοτομής των Ελλήνων

















Μισή δουλειά έκαναν ο Θεοδόσιος (ο «μέγας», παρακαλώ…) και ο Ιουστινιανός θέτοντας εκτός νόμου την ελληνική κουλτούρα, την εθνική θρησκεία ακόμα και το όνομα Έλλην, επιφυλάσσοντας μάλιστα την εσχάτη των ποινών «σε όσους διαπράττουν την ασέβεια του Ελληνισμού».

Τη δουλειά ήρθαν να αποτελειώσουν τώρα οι μασκαρεμένοι αριστεροί εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζοντας ένα άλλο κρυφό μνημόνιο που δεν έχει να κάνει με αρπαγή περιουσιών και κεκτημένων αλλά με τη λοβοτομή των Ελλήνων. «Στη φωτιά τα χαρτιά και τα βιβλία κι η τιμή της πατρίδας στα σκουπίδια» (Ρίτσος).

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Γλωσσικής Κληρονομιάς διαμαρτύρεται για την απόφαση του υπουργείου «Παιδείας» να καταργηθεί η διδασκαλία του «Επιτάφιου του Περικλή», ενός ύμνου για τις αξίες της δημοκρατίας, και να μειωθεί η διδασκαλία της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας σε μία ώρα μόνο την εβδομάδα. (Διαβάστε εδώ την καταγγελία
http://www.antibaro.gr/article/14045).

Η επόμενη κίνηση θα είναι η υποχρεωτική αποστήθιση του βιβλίου «Ο αγών μου», του οραματιστή μιας ενωμένης Ευρώπης υπό την Γερμανία Αδόλφου Χίτλερ.

Στόχος η λαπαδοποίηση του πληθυσμού της Ελλάδας και της Ευρώπης ολόκληρης ώστε να μπορέσει να χτιστεί με σιγουριά πάνω του η «νέα τάξη». Δηλαδή το 4ο Ράιχ.

Μπροστά στον ΣΥΡΙΖΑ η Χρυσή Αυγή είναι αστείοι ερασιτέχνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου