Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Εν όψει Ανάστασης

Όσο και να προσπαθούν να στήσουν μια εικονική πραγματικότητα -εν χορώ, η κυβέρνηση των ανδρεικέλων, τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τα διεθνή funds των τοκογλύφων- οι ειδήσεις που έρχονται με καταιγιστικό τρόπο από το εξωτερικό, τους καταστρέφουν την παράσταση:

- Ο προϊστάμενος του αξιαγάπητου κ. Πόλ Τόμσεν, του ανθρώπου που δίνει εντολές στον… λαοπρόβλητο πρωθυπουργό μας και τις οποίες επικυρώνουν μετά οι άβουλοι βουλευτές, ολοκληρώνοντας έτσι το θεάρεστο έργο της καταστροφής της χώρας, μας έσκασε το μυστικό: πάμε για τρίτο μνημόνιο.
- Ο άλλος αξιαγάπητος κ. Σόϊμπλε, ο αρχιστράτηγος των εξελιγμένων γερμανικών «Πάντσερ» που ονομάζονται «Ευρώ», χαμογελά πανευτυχής που το ΔΝΤ συμφωνεί με την άποψη του για διαρκή μνημόνια.
- Ο ΟΟΣΑ μόλις ανακοίνωσε ποιά από τις 35 χώρες-μέλη του ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια 2013 στην φορολογική επιβάρυνση των τετραμελών οικογενειών. Η Ελλάδα φυσικά! Με ποσοστό 44,5% και ακολουθούμενη από τις άλλες (πλην Γερμανίας) χώρες της ευρωζώνης: Γαλλία 41,6%, Βέλγιο 41%, Αυστρία 38,4% κλπ.
- Ο ίδιος ο ΟΟΣΑ μας απονέμει και άλλο… «κύπελλο»: Είμαστε δευτεραθλητές της ευρωζώνης -μετά την Ολλανδία- με εντυπωσιακή μείωση των εργοδοτικών εισφορών, τη στιγμή που τα ταμεία μας ζουν διασωληνομένα.

Την Κυριακή έχουμε ανάσταση. Θα μας εμπνεύσει άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου